A hat neon halam kiakartam volna egésziteni 8ra, de az eladó vörös neont adott sima helyett, én persze vakon megbíztam benne. Ezek össze fognak állni egy rajba?
Mi az hogy nem veszik vissza? Félnek hogy elhasználtad, vagy mi? :)
Tényleg érdemes a fogyasztóvédelmet megemlíteni, esetleg a tékozló homár oldalt (homar.blog.hu), lassan ott tartunk hogy attól jobban félnek a szolgáltatók.
Ha tovább kötözködik az eladó kéred a főnök elérhetőségeit, esetleg panaszkönyv-félét.
Mindkét fél eléggé hibás a dologban de azt tanácsolom neked, hogy csak olyan 1000 éves kis maszek díszhalasoknál vásárolj ahol értenek is a halakhoz és nem sajnálják azt visszavenni, becserélni ha probléma van. Nálam 4 különböző pontylazac van és mindegyik a saját fajtájával áll össze ha mozgolódnak. A vörös neont pont nem tartottam de lehet, hogy ha nincs ló jó a szamár is. Remélem legalább a sima neonhal árában kaptad őket :)
Ha nagyon lehangoltak és ketten külön úszkálnak csak akkor próbálj cserélni akvarista.hu-n vagy más díszhalasoknál barterezni.
Igazából nem sok mindent tehetsz akkor. Az Akvarista.hu-n regisztrálj és próbálj gazdát keresni nekik a környékeden.
Vagy ha az akvárium méreted engedi akkor vegyél még melléjük párat jobb ötletem nincs már ha ez jó ötlet mert ebben is kétségeim vannak nem ismerve a pontos helyzetedet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!