Ha koit szeretnél bele, akkor 1000-2000 liter alatt ne gondolkodj. Ekkora tavat fóliából érdemes építeni, a mélysége legyen legalább 120-150 cm. Szűrés ajánlott bele különösen ha kicsi a tó. Hát az ára elég húzós, lesz pár százezer.
2013. márc. 13. 18:44
3/7 Pendulum92 válasza:
Előző: mi ennyire drága benne?
2013. márc. 13. 20:28
4/7 anonim válasza:
Jól van, lehet, hogy százezerből kijön, de a tószűrők nem olcsóak.
2013. márc. 13. 20:36
5/7 Pendulum92 válasza:
Tudom, hogy nem az én kérdésem, de én is épp akarok tavat csinálni, és gondolom a kérdezőt is érdekelheti: mekkora az a vízmennyiség, amekkoránál már nem kell szűrő?
2013. márc. 13. 20:40
6/7 anonim válasza:
Ha elég nagy a tó és elég kevés hal van benne, akkor nem kell szűrő. De azt vedd figyelembe, hogy ez egy mesterséges tó, így sohasem lesz benne olyan öntisztulás, mint a természetes tavakban. Ezért mindenképpen emberi beavatkozást igényel a fenntartásuk.
2013. márc. 13. 22:01
7/7 anonim válasza:
De jó, hogy mennyi hülyeséget összehordtok.
Ott kezdeném, hogy mivel több százezer forint lesz a kialakítása (mint egy jobb-nagyobb akvárium) , ezért melegen ajánlom, hogy legalább 1 könyvet vegyél a témáról. Peter Hagen es Martin Haberer Kerti tavak c. könyve jó kiindulási alap is lesz.
Nem tudom, ki írta azt a hülyeséget, hogy koikhoz 1000-2000 liter kell. Ez nagyon kevés. Minimum egy 120 centi mély és 5mx5m es tó kell, de ebben nagyon kevés halat lehet tartani, ezért minél nagyobb kell.
A többinek olvass utána, nincs most türelmem leírni. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!