Tarthatok egy 160 literes akváriumba, egy egy pár Porcelán és Kazuárfejű sügeret?
Szerintem nem.
De 160 literbe egy nagyon szép csigasügeres-porcelánsügeres társítást lehetne csinálni.
Igen, lehet, én már társítottam őket, sok búvóhellyel nem lesz probléma. A Kazuárfejűt nem könnyű beszerezni, kérdezz rá a boltosnál, hogy tud-e szerezni.
Biztos, hogy ezt akarod?
El fognak veszni, nem fogsz ráunni?
Olyan lesz mintha üres lenne az aki.
Telepíts sok hólyagost, az jót fog tenni a látványnak és talán a halak sem fognak örökké a kövek között rejtőzni.
Üdv,
Köszönöm.
Igen egy standard, 1méter hosszú akváriumba lennének.
A búvóhelyeket megoldanám, ha arról lenne szó még egy plusz kőrakással el is választanám az akváriumot 2 különállóbb területre az akvárium hosszirányba elelnyújtottabb + jel alakba, persze csak ha van értelme.
Mert igazából szeretném ha szaporodnának is, nem kolóniát szeretnék, de egy ~ 2-2 3-3 párral már nem érezném üresnek a területet de azt csak szaporodással. Ha ez működhetne jó lenne.
Nem tudom a gyakorlatba ez lehetséges -e, soha sem sügereztem. Mindig is "egyszerűbb" halaim voltak, most szeretnék megismerkedni velük.
Azért fogadok bármilyen tanácsot nagyon szívesen, mert nem szeretnék belefutni nagyobb hibákba.
Volt szerencsém látni soproni kereskedésbe, egy tucat kazuárfejű sügeret. És hát nem voltam elragadtatva, nagyon félősek voltak peddig egyedül voltak. Egy kő alatt feküdtek és bármilyen minimális külső mozgásra iszkoltak még jobban összehúzodni.
Ennek fejében tényleg erősnek tartom porcelánok mellé... valószínűleg folyamatosan bujkálnának.
Tehát keresnem kell melléjük másik társat a yellow-ot próbálta már valaki porcelán mellé esetleg ?
Köszönöm.
És milyen létszámot ajánlanál belőlük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!