Mekkora akváriumot merjek erre rárakni?
Olyan kéne ami végigér az asztalon, de nem biztos, hogy elbírná. 140x40-eset, vagy 140x50-eset elbírna vajon?
Hogyha nem, akkor hogy erősítsem meg?
Ilyen L acélra gondoltam 4 lábnak, de ilyet úgyse tudok szerezni. [link]
A falra meg pl ilyenem van, nemtudom mi ennek a neve.
Ilyenekkel fúrtuk fel a konyhaszekrényt és 6 lapfejű csavarokkal, meg valami kék dübellel. Racsnis izével tekertük be. De meg tudom kérdezni a barkácsboltban, hogy mik vannak ilyen cuccok, amik nagyon erősek :)
Ha ezeket az asztalokat elhúznám, akkor ide is rakhatnám az akváriumot, egy 30cm magas állványra. Azt könnyebb lenne megcsinálni. Az mennyire nézne ki hülyén?
Bár ha ez elbír egy 150x50x40-es akváriumot
Akkor az enyém is el fogj bírni valami hasonlót, ha megerősítem.
Amit "L" acélnak hívsz 4 lábnak, az szögvas, és vasudvarban lehet venni.
De én jobban szeretem lábnak a zárt szelvényt
mert abba bele lehet dugni ilyet:
és abba bele lehet csavarni ilyet:
És akkor így nem a földön álla bútor, nem probléma a kifolyt víz, bármilyen egyenetlenségen tökéletesen vízszintbe helyezhető a szekrény, és elég nagy felületen tart ahhoz, hogy ne törje össze a járólapot.
Ezért írtam a 19:40-es kommentemben, hogy előre raknék 3 oszlopot zártszelvényből, mert azzal ez megoldható.
A két szélén, és középen is 2 cm a bútorlap, így 2×2-es zártszelvény a fiók mozgását se akadályozná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!