Sziámi Harcoshal tartása? Többi lent!
Anyukám sziámi harcoshalat szeretne születésnapjára, külön akváriumba, külön cuccokkal meg minden. Én elevenszülőket tartok és szaporítom, de nem tudom mi kell egy ilyen halhoz.
Hány literes akvárium kell 1 hímnek? Mit eszik? Kell-e neki levegőztetés? Vízmelegítő? Növények?
Ami kell:
55 l aksi
vízmelegítő
szürő
növények
ajzat
lehet fa ág is
kb ennyi
de ha plusz felszererést is szeretnél akkor írj
Igen, nem szabad venni ilyen 2 literes "bettás" akváriumot, csak állatkínzásra jó.
30, de inkább 54 literbe tennék én is, de akkor lehet társítani is valamivel már.
Ha csak őt akarod kell:
30(30-35) literes akvárium
25W-os fűtő
Én szűrésnek egy 1-2 literes szivacsot húznék egy pumpafejre.
Világítás, sok növény(világítástól függ, nekem mindössze 15W van 72 literre, de a hólyagos vízkehely, jávai moha nagyon szépen fejlődik alatta)
1 betta hím :
aljzat, ez lehet finom sóder(1mm körüli), vagy bazaltzúzalék.
ja, és egy műanyag, vagy egy üvegtető. Ez azért fontos, mert megfázhat.
száraz(jó minőségű), fagyasztott tápok.
Ajjaj...kár volt ezt leírnod. :D
Xipho és platti 90l körül tartható, nem 15l-ben.
Bettához leírták már előttem, mi kell. Sok fa színez, többek között a szőlőgyökér is. De ez csak esztétikai gond (már ha lehet annak nevezni, nekem kifejezetten tetszik a teás szín), a halaknak ráadásul biztonságérzetet nyújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!