Gergo1998 kérdése:
Hogy szedjem ki a kishalakat?
Figyelt kérdés
Van egy Porcelánsügér párom. Általában 50-60 kishaluk szokott lenni de csak 2-3-t tudnak felnevelni szeretnék kiszedni pár kicsit és külön felnevelni hogy több maradjon meg, de nem tudom hogyan mert ha felnyitom az akvárium tetejét mindig elbújnak2013. márc. 7. 21:28
1/7 _.-Akv-._ válasza:
OFF: Mekkora az aksi, és mit szeretnél csinálni 40-50 hallal?
2/7 A kérdező kommentje:
110 literes és el szeretném őket adni
2013. márc. 7. 22:33
3/7 anonim válasza:
Ebbe nem hiszem hogy belemennek, de egy próbát megér.
Én csak neonhalat fogtam így (kaját kell rakni a flakonba).
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xb_k2..
4/7 anonim válasza:
Meg egyszer beraktam egy hörcsög bújkálót, ilyen típusú,
amiből egész hosszú csőrendszereket össze lehet rakni, csak nekem teljesen átlátszó volt.
A nagy sügerem lakásnak használta, és amikor át kellett raknom a másik akváriumba, akkor azzal együtt emeltem ki, mert hát belebújt. Másképp nem lehetett, de így tulajképp háló sem kellett hozzá.
5/7 Salx Narval válasza:
Én a leszívóslaggal szoktam kiszippantani az ivadékrajt, a végére teszek egy kis tölcsért, hogy ne sérüljenek. A felszínen úszókat én is csapdával szedem ki, csak én hálóba szórom a kaját.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!! mindenképpen kipróbálóm mindegyik módszert :)
2013. márc. 8. 14:34
7/7 anonim válasza:
Én egy használaton kívüli szűrővel oldom meg, ami felett annyi vízréteg van h oda menekülhessenek a kicsik de a nagyok már ne férjenek hozzájuk. De nyilván bármilyen felület jó ami felett csak annyi vízréteg van h odabújhassanak a kicsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!