Valaki megtudná mondani hogy ezek mijen növények?
ma vetem 3db növény csak elfelejtetem a nevét
név nélkül nem tudom megnézni mejik növénynek milyen szükségletei vannak
a jobboldali 100% h nem vizi. Az vitorlavirágnak néz ki, nekem is van a szobában kettő, cserépben, szárazon.
Rengeteg nem vizi növényt adnak el,jó drágán.
nekem meg az eladó nem tudta megmondani a nevüket úgyhogy én is böngésztem az akvarisztikai webboltokat és képről nagyjából sikerült beazonosítani,ezt tudom ajánlani neked is pl. itt:
Az első lehet anubias augustifolia vagy afzelii, de lehet congensis vagy lanceolata is. Mindegyikre hasonlít, méret alapján könnyebb lesz eldönteni. A kép alapján nem tudom, mekkora.
A középső valamilyen kardfű, nyílfű vagy vízibambusz. Ezek hárman ilyenek.
A harmadikat nem tudom.
a jobb oldalsó nem kimondottan vizi növény. az anubiason (jobb oldalsó) hiánytünetek vannak. a bacopa nemsoká megdöglik...
szerintem valami középkategóriás tápot kellene használnod. pl. EasyLife Profito. a neptun zöld csöpögtetőset, sera folyékony tápokat nem javaslom. elég gyenge volt a hatásuk...
a füfélének a gyökerein kis hagyma szerüség van
ami bal oldalt van az anubias csak nem tudom milyen fajta annak fehér hoszú bimbója vagy virágja van és ami jobb oldalt van annak meg az egyik levél böl gömböjü bimbó nö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!