SOS! Van egyy terhes guppym de soha nem sikerül felnevelnem a kisguppykat. Valaki adna hasznos tanácsokat?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 07:01
11/25 A kérdező kommentje:
5-6 naponta.De lehet hogy a ....volt egy gerincfeldüléses hal ahonnan vettem.gondolom még benne van a spermája.de lehet hogy most már a fiú guppym tól vannak a kicsinyei mert láttam hogy bedugta gonopodiumát az ivarnyílásába
2013. márc. 6. 12:34
12/25 anonim válasza:
Azt sajnos nem tudom, hogy az ilyen betegség mennyire öröklődik guppiknál. De valószínű, hogy nagy arányban.
13/25 A kérdező kommentje:
oké.remélem most majd a kicsik megmaradnak.leirom majd hogy ha megszülettek hány darab lett.
2013. márc. 6. 12:50
14/25 anonim válasza:
Írd csak, nagyon kíváncsi leszek erre én is, hogy ez volt-e az ok. :)
15/25 A kérdező kommentje:
remélem hogy az én fiú guppymtól van.Olyan szép a farokúszója. Ezt akarom a kicsikben megörökíteni
2013. márc. 6. 12:55
16/25 A kérdező kommentje:
hogy kell képet iderakni?aakarok egy fotót a lány guppyról
2013. márc. 6. 12:58
17/25 anonim válasza:
Töltsd fel a képet valamilyen megosztós oldalra (pl képfeltöltés.hu), és a kép teljes címét másold be ide.
18/25 A kérdező kommentje:
oké
2013. márc. 6. 13:04
19/25 A kérdező kommentje:
kép:
2013. márc. 6. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!