Érdemes guppit vennem az akváriumba? Tudnátok egy-két mondatot írni erről a halfajtáról?
Ilyen halak vannak már az akvárimban: két algaevő, két csigaevő, nagyon sok neonhal, és még három, aminek elfelejtettem a fajtáját (kettő szénfekete, vörös farokúszókkal, a harmadiknak pedig szürke a hasa, fekete a háta, és a hátán egy nem túl vastag, de nem is annyira vékony aranyszínű csík van).
Valamelyik veszélyes lehet a guppira?
Ha visszaveszik igen, de egy megfelelő akvárium jobb lenne neki. (a boltba sincsenek sokkal jobb körülmények)
Inkább hirdesd meg akvarista.hu-n szerintem.
Gyorsan szaporodik, ellenálló hal(kivéve egy-két túltenyésztett, külföldi színváltozat), mindent megeszik.
Személy szerint nem szívesen hagynám ki őket az akváriumomból. Régóta tartom őket, szinte mindig voltak, most is van. Szerintem jópofa a viselkedésük is, ahogy a hímek táncolnak a nőstények előtt. Viszont egy "hibájuk" van, mint minden elevenszülőnek: Elég hamar túl tudjál szaporodni az akváriumot. Nálam csak néhány marad meg, mivel nem teszek külön egyet sem, de így is marad 1-2. Tehát jó, ha van pár ismerősöd, akinek el tudod ajándékozni, ha már túl sokan lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!