Szerintetek milyen?
Első akvárium, 150liter :)
Még egy kérdés: Ha a neonhalaim szép vörösek a csíkjuk pedig kékesen fénylik akkor jól érzik magukat?
Tipikus kezdő akvárium. Elevenszülők + neonok. Meg ez a hólyagos növény, aminek még mindig nem tudom a nevét. :D
Amúgy szép. :) Az a vár szerintem kicsit giccses, de ha tetszik, ám legyen.
És igen, szerintem a neonjaid akkor jól érzik magukat.
óóó
nekem is hasonló díszítésű akváriumom volt régen :D tényleg kezdő, tanuló összeállítás, csak a halak nem felelnek meg.
a fűtésnek halálpontosan 24°C-on kell lennie, mert a halaid igénye nem éppen egymáshoz illő.
a Cryptocoryne aponogetifolia jó választás, mert a szakirodalom szerint tolerálja a világításod?
van külső szűrőd?
hány W világítja meg?
jobban mondva:
"a Cryptocoryne aponogetifolia jó választás, mert a szakirodalom szerint tolerálja a világításod."
a növény neve: Hólyagos Vizikehely!!
szép az akváriumod :)
Köszönöm a válaszokat! Sokan írtátok hogy kezdő, de hát ez az első akváriumom így jó hogy kezdő lett :D amúgy adatok:
-2X18W 6000k daylight fénycső
-egy légpumpa ( 2db szivacsszűrővel és egy nagy porlasztóval
-egy házilag tákolt külső szűrővel.
-150liter
-150W-os automata fűtő
-üveg hőmérő
-heti 30% vízcsere állott vízzel
-ronda talaj :D
Amit sokan említettetek "rom" az azért van benne mert takarja a porlasztót és lent tartja a csövet mert a "cuppancs" nem akarta megfogni :) Amúgy én is kivenném, ha lent maradna. Ja és a talajt is kicserélném, de márt bent vannak a halak meg minden így nem akarom most szétszedni. majd első átrendezésnél kicserélem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!