Sötét kúra és Csiga fogás?
Figyelt kérdés
Szeretnénk sötét kúrát tartani fonal alga ellen és azt szeretném kérdezni mennyi idejig takarjam le az aksit és mivel?(kapnak majd ez alatt a halak rendesen oxigént?)
Elszaporodtak a csigák az aksiba mivel fogjam őket?(saláta vagy valami más még?)
2013. febr. 28. 20:01
1/9 anonim válasza:
Mit lehet tudni az akváriumról? Mekkora, milyen a szűrés, stb. Minden technikai adatot írjál le.
Az algásodásnak oka van, és ha sötét kúrával valamennyire vissza is szorul, pár nap múlva újra elő fog jönni.
Csiga ellen...kézzel, amennyit csak tudsz, és szerezz be 1-2 helena csigát is :)
2/9 A kérdező kommentje:
2013. febr. 28. 20:46
3/9 YourDestiny válasza:
Meg lehet próbálni az elsötétítést, de ne vedd biztosra a sikert. Tuti, hogy fonál alga amúgy? Nekem is volt a nanoban ilyen hajszerűség, sőt, még van is valamennyi, olyan zöldesszürke. Főleg a (z idősebb) levelek szélére nől. Nálam nem használt a light OFF. A gyakoribb vízcserével sikerült megfékezni kicsit, meg visszább vettem a tápot. Vagyis helyesebbet megszüntettem egy időre. Ki kell tapasztalni, mi a jó és mi van rosszul. Ha semmin nem változtatsz, hiába az elsötétítés. Visszább vonulhat, de miután elkezdesz újra világítani a régi kerékvágásban, nagy valószínűséggel megint jönni fog.
5/9 YourDestiny válasza:
Ööö... az elsőn mit kell nézni? A második meg nem jó.
6/9 A kérdező kommentje:
Bocs nem látni képen de amm a fekete izét!És biztos fonalalga szerintem!
2013. febr. 28. 21:13
7/9 YourDestiny válasza:
Az a szürke a felső levélen? Hát, nem tudom... a fonálalga egy zöldalga faj. Vagy zöld, vagy szürkészöld. Ez viszont erősen szürke, én más algafajnak tippelem. Talán hamarább szakáll alga, de csak tipp.
8/9 A kérdező kommentje:
Azon a darabon amit fogok a kezembe!
2013. febr. 28. 21:28
9/9 YourDestiny válasza:
Az a sűrű zöld? Hát az se biztos, hogy fonál. Lehet zöld szakáll, de lehet Fuzz alga is. Magyarul csak zöld szőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!