Fressnapfban be lehet szerezni az alábbi dolgokat?
Figyelt kérdés
Kellene nekem egy halháló, egy pengés algakaparó, illetve táp garnéláknak.
Holnap be is mennék, csak nem tudom, érdemes-e elindulnom. Szerintetek ezek vannak a Fressnapfban?
2013. febr. 23. 19:38
2/7 anonim válasza:
Igen, lehet ezeket kapni. Legalábbis Pécsen igen.
3/7 anonim válasza:
Pengés algakaparóra nem emlékszem, de őszintén, azt nem szoktam figyelni. Halháló van, én a szegediben vettem garnélakaját is (JBL NovoPrawnt).
4/7 anonim válasza:
Igaziból inkább cicás, kutyás, de attól még egy csomó minden van. Ha Szeged, akkor trópus. Ott van mellette 400-600m -re.
5/7 A kérdező kommentje:
Igazából azért kérdeztem a Fressnapfot, mert felénk csak az van nyitva vasárnap, úgyhogy oda tudok beugrani. A legfontosabb úgyis a halháló lenne (az itthoni kiszakadt, fogalmam sincs, hogyan :O ), az meg ha van, akkor már nyert ügy.
Köszi mindenkinek a választ.
2013. febr. 24. 09:09
6/7 anonim válasza:
Elmondok egy nagy titkot: én ilyenkor felhívom őket telefonon és megkérdezem.
7/7 A kérdező kommentje:
Uhh, ez nekem eszembe se jutott. XD
Mindegy, már megejtettem az utat, és sikerrel zárult a dolog.
2013. febr. 24. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!