Átlagosan mennyit szül egy szifó és egy black molly?
A black mollym reggel szült meg, 5db-ot találtam 9 körül, majd egy órával később egy hatodikat is. Azóta semmit.
A szifómnak sincs sok hátra a szülésig, már kb. egy hónapja terhes. Fog még szülni a black mollym, vagy már nem? Az is lehet mondjuk, hogy már megették a többit, nem tudom.
A szifók átlagosan mennyi kishalat szülnek? (azt olvastam, hogy 50-200ig, de szerintem ez rengeteg...biztos, hogy ennyit az enyém nem fog szülni)
Köszi a segítséget előre is! :)
Mindkettő 30-100 közöttre tehető, de kortól, tartási körülményektől függ.
És bizony elég mohók, ami egy hal hasában elfér, az így is-úgy is elfér.
Nem találtam azóta új kishalat, de nagyon gyorsan nőnek, esznek, minden rendben van velük. A szifóm azóta se szült, pedig már hatalmas hasa van.
Előző előtti kommentelő: Nagyon sajnálom, ami az anyahallal és kicsikkel történt! De nézd a "jobb" oldalát, (ha van olyan neki), hogy van 2 kishalad, akik teljesen önállóak. :) :/ Csekély vigasz tudom, de gondolj erre! Sok sikert a felnevelésükhöz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!