Egy 30 literes akváriumban, milyen fajta halakat lehet egyberakni, és hány darabot?
Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 21:27
2/11 YourDestiny válasza:
7/11 anonim válasza:
én raknék bele 1 bettát és 1 csapat 8 fős nano halat meg pár almacsigát
8/11 Pendulum92 válasza:
Előző: az nem lenne szerencsés. A nanohalkat boltban kb 1 cm-esen lehet megvenni, a bettát meg kb kifejlett méretében. Mivel a betta ragadozó, veszélyt jelenthet rájuk. Plusz ennyi hal külső szűréssel is sok.
9/11 anonim válasza:
én volt úgy ,hogy egy 40 literesben bettát tartottam kb 50 kis guppival és egyet nem evett meg már csak azért se tudta meg enni mert a bettának komótos a mozgása ellenben a többi haltól vagy is pl a nanok gyorsabban úsznak
de amúgy ezt olvassátok el róla mert sokan félre ismerik ezt a szép halat!
10/11 anonim válasza:
és én a leírtakat csak megerősíteni tudom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!