85 literes akváriumba a következő halakat szeretném . Miből mennyi kellene?
Figyelt kérdés
1 hím betta és 2 szifóm és 1 +1 almacsiga meg 1 ancim már van
szűrésem :tetratec easy crystal 600
az akváriumba jelenleg sok növény van nevüket nem tudom
világítás: 12000Kelvin 18 w kék spektrum
a halak amiket szeretnék :
neonhal
galaxy razbóra
serpalazac
guppi
foltos páncélosharcsa
és ramirezi
miből mennyit ?
2013. febr. 20. 12:29
21/28 A kérdező kommentje:
figyelj nem azt kapom amit várok , hát bakker én mondom hogy szépek a növényeim szépen nőnek is erre pár mentalista megmondja hogy rohad :D ez számomra érthetetlen :)
2013. febr. 20. 19:59
22/28 Dioxyde válasza:
Senki sem mentalista itt:D de a növények között van amelyik alacsony fény mellett is megél, van amelyik közepes és van amelyik magas fény mellett él meg nem tudjuk neked milyen növényeid vannak ,de az igényesebbek elpusztulnak majd... ha meg anubiasod van vagy hasonló árnyéktűrő növényed azok megmaradnak valószínűleg.Egy gyenge fényű akváriumban pl az átokhínár elkezd nyúlni majd sárgulni és a végén elpusztul pedig az egy alap növény szerintem ...de te tudod mit és hogyan tartasz:)
23/28 A kérdező kommentje:
sok fajta növényem van elég való színű hogy van magas fény igényű növényem már 5 hónapja megy ez a világítás akkor mikor fognak meghalni ? mert most még nagyon szépek ....
2013. febr. 20. 21:03
24/28 YourDestiny válasza:
Ha 5 hónapja meg vannak, és egészségesek, akkor csak alacsony fényigényű növényeid vannak. Az igényesebbek rég kifogytak volna a tartalékaikból. Nemhogy fény, de tápanyag hiányában is kipurcantak volna. Ilyen fény alatt a hólyagos vízikehely, anubias félék és mohák maradnak meg. Már a pteropus és többi cryptocoryne se bírná. Szóval lehet, hogy többféle növényed van, de valószínűsítem, hogy az anubias nemzetségből.
25/28 YourDestiny válasza:
nagyrészt... ez lemaradt a végéről.
26/28 YourDestiny válasza:
Mellesleg biztos, hogy 18 Wattod van? Akkor nem gyári tető lesz. Abban 15-ös van, fényterelő nélkül. Valószínűleg valami lámpa fényvisszaverővel, vagy házilag ügyeskedett tető.
27/28 A kérdező kommentje:
pl ilyen növényem van ! a tető igen házi
2013. febr. 20. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!