Pár kérdés halakkal kapcsolatban: mennyibe kerül az akvárium és a felszerelés pár kisebb hal részére? Milyen kisebb méretű halakat ajánlotok?
Innen szinte bármelyik hal jó, az ajánlott legkisebb, a 35 literes akiba.
Akv az olcsó dolgok szakértője, biztos összerak neked egy kezdő szettet. :D
Talán ez jó lehet, a szűrésben nem vagyok biztos, de szerintem 3-4 endler guppinak (ami szerintem jó lenne neked) elég. Meg mehetne még pár amano-garnéla tisztítónak, legalább az nem szaporodik túl.
A legolcsóbb, és működő 3l-es szett ez: [link]
Nekem egy ilyenem van, az első válaszoló által linkelt halak közül egy fajt, olan 8-9 db-os egyedszámmal tarthatsz benne.
Én mondjuk garnélákat tartok benn, Red Cherryket, és mellettük 4db endler guppi hímet.
De tarthatsz ezen kívül még szivárvány guppikat 6 db-ot. Vagy pedig egy bettát.
De elvileg ebben gyorsan cserés a világítás, mert nem lehet bent az izzót cserélni, viszont 3-5 hónap alatt kiég.
Ha kell tényleg állítok össze neked, de fölöslegesen nincs kedvem most :D
itt van hozzá pót izzó is, bár én már kitaláltam, mit bütykölök rajta majd, hogy jó legyen. :D
Én se venném meg a világítás miatt. 3 hónap és reklamáció. Szériahibás, az Aquael lámpát kerüld.
A szűrő 6-7 nano hallal még eldöcögött volna.
ha nincsenek nagy igényeid akkor ez az összeállítás jó is lesz neked:
alap akvárium, tetővel és világítással. ne várj csodát ennyi fénytől, csak mohákat és egyéb alacsony fényigényű növényeket rakhatsz alá.
a 2008 is jó lehet kevés hallal, viszont inkább a 2010et javasolnám.
50wattos termosztátos fűtő
kvarchomok aljzatnak, én 10 litert vennék, fő a tuti. itt kilóban adják, 10 kilót rendelnék és ha marad az később még jól jöhet.
az akváriumpluszhoz ragaszkodva, egyébként a tetra aquasafe jobb vízelőkészítő.
ha gyorsítanád a bacikat...én vettem kapszulásat a boltban, nem tudom használt e valamit, de ártani nem ártott szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!