Anubiasnak hogy lehet biztosítani a tápanyagokat?
Most vettem egy anubiast pár napja, elég nagy tő: a kisebb levelekkel együtt 21 levele van és ebből kb 3-4 darabon kisebb barna foltok vannak.
20 tő valisneriával van összerakva egy 20 literes red cherrys aksiba, világítás még sok is, eddig nem tápoztam.
Jó neki az ilyen folyékony tápok (pl.: Easy Carbo) vagy felesleges lenne?
Táp nélkül is meg van. Valószínűleg nagyon rossz körülmények között lehetett, ha barna foltos. Tőlem páldául csak Neptun tápsót kap, nagy ritkán. Meg adagolok folyékony carbot.
Viszont ha sok a fény, az anubiast árnyékos helyre tedd. Vagy árnyékold valamivel.
Hát nem olyan nagy az a 20 liter :D
a világítás nem fénycső hanem kompakt izzó, és az aksi másik felébe van a növény, már nem tudom árnyékosabb helyre tenni nagyon :D
csak a folyékony vagy vízben oldódó tápokkal érsz valamit anubias esetén.
viszont az easy carbo NEM táp hanem folyékony szén. nem ugyanaz. ez csak a szenet biztosítja neki, egyéb tápanyagokat NEM.
az easylife termékcsalád univerzális folyékony tápja a profito, ugyanennek a termékcsaládnak a FOLYÉKONY SZENE a carbo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!