Lányok ti akvarizáltok? Vagy ez inkább fiús dolog?
Nekem voltak szőrös állataim, halak, hüllők, kétéltűek.
A bogarakhoz nem vonzódom, csúnyák makróban, közelről :D
21 éves lány vagyok, október óta boldog tulajdonosa vagyok életem első akváriumának ami egy 112 literes trópusi vegyes, azóta bővült a kollekció egy 35 literes nevelővel (akkor épp kis guppiknak kellett, most csak növények vannak benne) és lassan lesz egy harmadik is (ami egy ázsiai biotóp lesz csak helyet még nem találtam, de olyan 50-60 liter körül gondolkodok). anyumnak aranyhal mániája van szóval amint lesz helyünk egy 2-300 literes aranyhalasnak, akkor lesz egy aranyhalasunk is :D
nekem tetszik a hobbi, és mivel ez egy HOBBI ezért nem nevezném fiúsnak vagy lányosnak. egy hobbit nem lehet beskatulyázni, pl szeretem a terepasztalokat (a vonatos verziót) is, nekem is lenne csak nincs helyem :)
magamon kívül középsulimból ismerek személyesen egy lányt aki halazik, illetve innen hable-t. fiú akvarista ismerősöm viszont csak egy van és egy érdeklődő :)
halakon kívül van még hörcsögöm, csigám, kutyám és macskám is. és szemezek a pitonokkal, de anyum nem engedi sajna a kígyókat :) minden állatomat imádom, a hörcsögömet különösen...rettentően elkényeztetett a hörbim :) bár a macsekok is...na mindegy a lényeg, hogy minden állatom egyformán szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!