Nekem bevált.
Igen én magában venném.
De nem tudnátok egy Eheimet ajánlani?
Miért ragaszkodsz az Eheim-hoz? Semmivel nem jobb, mint egy Tetra vagy Atman, csak drágább, mert jól megfizettetik veled a márkanevet. Nekem volt Eheim szűrőm, most is van (belsők), és mindkettőben csalódtam, mégha enyhén is. A megelégedésemet a Tetra nyerte el teljes egészében. Külső terén az EX az egyik legjobb ár/értékű szűrő a piacon, ha nem a legjobb. Árban, minőségben, kialakításban egyaránt osztogatja a pofonokat a hasonló árkategóriás Eheim-oknak:
De ha mindenképp Eheim kell, akkor talán egy 2215 Classic jó lehet.
Biológiai töltet ebbe is ugyanúgy kell pluszban, mint a Tetrába vagy Atmanba. Ha van ennyi pénzed, dobd ki az Eheim feliratért.
Ha olcsóbb szűrőt szeretnél, akkor ez is jó:
Minőségileg rendben van, valamint ez is csendes. Viszont sajnos az Atmanokról tudni kell, hogy szűrőtöltettel elég szegényes teljesítményt nyújtanak a hasolnó teljesítményű riválisokhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!