Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Van egy tengeri csigám és...

Van egy tengeri csigám és tiszta alga lett ( barna, zöld alga is van rajt ) nem tudom lemosni róla . Tudtok tippeket adni, hogy hogyan tudnám eltüntetni?

Figyelt kérdés

már nem szeretném tovább az akváriumba használni, mert megtudtam ,hogy nem jó, hogy és keményíti a vizet , szekrényemre szeretném díszként kirakni ,csak tiszta alga :( segítsetek pls ! köszi szépen!

ilyen :

[link]

[link]

2013. febr. 15. 20:08
 1/8 _.-Akv-._ ***** válasza:
Próbáld meg kifőzni, de nagyon makacs :D Nekem is minden lyukban bealgásodott, de aztán én is kivettem.
2013. febr. 15. 20:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Ecetbe vagy hypoba tedd bele. Nem biztos, hogy megmarad a csigaház, lehet, hogy elszíneződik, vagy nagyon megmarja, de máshogy úgysem jön le. Aztán kefével próbáld eltávolítani.
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja, vagy süsd ki. Az alga elég, a csigaház elvileg megmarad.
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! kifőzőm az jó lesz ?
2013. febr. 15. 20:14
 5/8 YourDestiny ***** válasza:
Ha nem működik, marad az ecet.
2013. febr. 15. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ha soha nem rakod vissza, akkor a domestos is leszedi az algát.
2013. febr. 16. 02:12
 7/8 Platypus ***** válasza:
Nem kell leszedni, elég ha megölöd. A tömény sós áztatás is megteszi. Ha utána visszarakod édesvízbe, az elpusztult algák szépen lassan elbomlanak.
2013. febr. 16. 11:03
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi csak a domestos vált be !
2013. febr. 16. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!