Sera nitrivecet tehetek a vízbe, ha benne vannak a halak?
Leírásod szép. De, YourDestiny is megmondta. FELESLEGES.
Amolyan Reset gomb. Elba(ltá)ztál valamit akkor még egy esély az egyensúlyra.
Igen,mondhatjuk,hogy elbaltáztam vmit.
Elkezdett homályosodni a vizem,lecseréltem a 30%-át és 3-4 napig nem kapcsoltam fel a világítást.Semmilyen szert nem használtam!De sajnos csak 1 napig tartott a tisztaság.
Szerintem kicsit túletettem a halakat és nem bomlanak le a "cuccok".Ezért gondoltam a nitrivecre,mint utolsó esély.
Ezek után van még ötlete vkinek? Nagyon köszi!
Ezt komolyan írtad? Csak mert elég hihetetlenül hangzik. A FAN 2 egy 40 literig alkalmas szűrő. Tessék, itt egy szűrő a 160 literesbe:
Ez jelenleg akciós ár, és NAGYON-NAGYON minimális, csak a jelenlegi FAN 2-vel kiegészítve megy el. Egyedül egy ilyen kell. A szűrőanyag + 4 ezer forint.
Belső szűrővel egy 160 literes akvárium nem lehet megszűrni. Van kivétel, némelyik bio belső, de az legalább annyiba kerül, mint egy külső. Az olcsóbb megoldás pedig a házilag épített cucc. Például egy sarok matten. Amit jelenleg a FAN 2-vel csinálsz, az állatkínzás. Lehet nem tetszik, de így van. A halak a saját hugyukat isszak, mert biológiailag szinte egyáltalán nincs szűrve a víz.
Bocsánat,de ezt a szűrőt állatkereskedésben kaptam,úgy hogy elmondtam az eladónak a paramétereket és az is van ráírva,hogy 160l óránként.
Nagyon köszönöm a segítséget!!!!
A boltokban általában nem tartanak drága szűrőt, csak a használhatatlan fajtából. Hogy miért? Ha egy kezdő bemegy a boltba, a drágát nem tudja a boltos eladni. Az olcsót viszont bárkire rásózza a többi hülyeségével együtt. A vásárló azt hallja, amit hallani akar, örül, hogy olcsón megúszta, ehelyett eladnak neki egy szemetet.
A 160 liter per óra szerintem inkább 320. És 160 literig írja a gyártó. Lengyel gyártótól viszont mást nem is lehet várni, csak baromságot. Még vízforgatónak is csak 50-60 literig jó, nemhogy szűrőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!