Világítás a többi lent ?
E27 Foglalatù kompakt ègőről van szó
Mindegy milyen márkájú csak 6500kelvines legyen lehet egy bòvli sz@r is ?
én is rendeltem a tungsram égőt tegnap kaptam meg csak törötten 3600 került a postával együtt szerintem nem küldenek ujat bár fel hívtam őket és azt mondták hogy párnapon belül kapok egy újat .
Csak az tünt nekem furcsának hogy se a nevem se a cimem nem kérdezte meg,ezért kérdeztem hogy jó a bóvli is mert és már onnan nem fogok rendelni
Biztos benne van a gépbe a neved, csak kérdés, hogy tudják e miről van szó.
Volt olyan eset nálunk a hegesztős boltban, hogy valaki felhívott és kérdezett valamit, amire azt mondtam hogy a kolléga visszahívja önt 5 perc múlva. Erre azt mondta rendben és lerakta. De a vezetékes telefonunk nem mutatja a számokat, így elég nehéz lett volna visszahívni.
Persze ezt csak kb egyszer fordult elő. Most már előre kiemelem, hogy: Kérem adja meg a számát és a kolléga vissza fogja hívni. Aztán bediktálnak valamit, és még így is előfordult 1-2 esetben, hogy rossz számot adtak meg, amit hiába hívtunk.
Természetesen 99%-ban nem ez van, de ilyenkor mégis azért csak jobb mindenkinek ha vissza tudnak hívni minket újra, mert ők legalább tudják a számunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!