Lehet vmit tenni az ellen h a betta hím ne támadja úgy a nőstényt hanem mondjuk szaporodjanak? Mert a farkát nem tépkedi csak most már kergeti is amikor kiteszi rá a (csukjáját).
Figyelt kérdés
Nem egy agresszív állat a mollikat nem bántja a 21 literes aksiba. a 21 literes aksi jó nekik? mert mondom csak a nőstény bettára csinál ilyeneket.2009. szept. 6. 10:34
11/22 Salx Narval válasza:
Én igazán nem akarlak bántani téged, de miért veszel halat addig, amíg nem ismered őket.Ez nem túl okos dolog.Írd be a keresőbe a nevét és olvasd el, mi is az, amit vásároltál,utána, ha marad kérdésed szívesen válaszolok.Had ne írjam le az egész szaporodási és ivadékgondozási teendőket.Ott az oldalon mindent megtudhatsz róluk.SN.
12/22 A kérdező kommentje:
Még bennt volt a nőstény egy kis fészket épített, de ahogy kivettem hozzá sem kezd a habfészekhez. :( ez hogy lehet??
2009. szept. 6. 13:57
13/22 A kérdező kommentje:
MIkor bennt volt a nőstény akkor csinált egy kis fészket ahogy kivettem tőle hozzá sem nyúl a habfészek készítéséhez :O ez hogy lehet??
2009. szept. 6. 13:57
14/22 Salx Narval válasza:
Ha fészket épített, akkor próbáld meg visszatenni a lányt,hátha folytatja, de azért figyelj.Ha lerakta az ikrákat utána vedd ki, mint ahogy már írtuk.SN.
15/22 A kérdező kommentje:
Elölvastam én a vétele előt legalább 4-6 oldalt de nem írta le eddig egyikbe sem a szaporodást h mit kéna adni neik h életbe maradjanak
2009. szept. 10. 16:00
16/22 anonim válasza:
Google:Betta szaporítás-t próbáltadmár?Ha ott sincs válasz,akkor szerintem sehol.De tényleg olvass el több oldalt is,ahogy ezt tetted a vásárlás elött is.Üdv Lucky
17/22 anonim válasza:
Beirtam helyetted,és a legelsőben az első pillanatban megtaláltam választ.Ezt olvasd el!:
üdv,lucky
18/22 A kérdező kommentje:
elolvastam köszi!
Akkor mégegyszer megpróbálom majd egy olyan 1 hét múlva mert most valahogy eltűntek valószínű akkor h megették. Elég elkeseredett a hím ezért lehet h mos megpróbálhatnám?
DE van ralyta egy pár db fehér pontocska az is betegség? =) (ahogy megette vagy elpusztultak a kicsik akkot lett ez)
2009. szept. 12. 09:49
19/22 anonim válasza:
Most hogy nem tudod mi baja a bettádnak,levert,szomoru,pontok vannak rajta,csak azért is mindenáron ívatni akarsz vele?A lényeg h kicsik legyenek?Szerintwm elöbb tudd meg mibaja,kúráld ki,és majd után mikor már rendesen viselkedik akkor mehet idővel a párzás...(nyilván nem azért vetted h kinyírd,segíts rajta.Tegyél fel egy kérdést,hogy mien betegség ez,hogy nz ki,esetleg fénykép,és utána mehet a dolog...)Üdv Lucky.
20/22 A kérdező kommentje:
én sem akarom most röktön majd csak olyan 1 2 hét mlva ha rendbe jön.
2009. szept. 12. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!