Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Barátok Közt Laci hala milyen...

Barátok Közt Laci hala milyen fajta? :D

Figyelt kérdés

#Barátok közt #Laci #kutyahal? :D
2013. febr. 7. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem hal.

[link]

2013. febr. 7. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Az nem hal, hanem létéltű, AXOLOTL a neve, és tudd, hogy nem úgy kell tartani, ahogy a sorozatban látod.
2013. febr. 7. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Már látom magam előtt a boltoknál kígyózó sorokat, hogy "olyan hal kell, amit láttunk a tv-ben". :D

Alaposan olvasson utána az ,aki axolotl tartásra adja a fejét, még csak nem is hasonlít a rendes tartás arra, ami a tv-ben látható!

2013. febr. 7. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
...és mondjuk ne is -egyébként általam linkelt- a wikipediára hagyatkozzon, nem olyan könnyű tartani, elég kényes, és borzasztóan szívszorító hallgatni a sírásást, ha nem tetszik neki valami. Én pl.: nyáron a víz hőmérsékletével voltam így, sehogy nem tudtam lehűteni neki, sokat sírt, de ősztől minden rendben lett. A víz pH is elég kényes, az meg a minimum, hogy nem adsz neki dupla kaját, ha "megsúgja" neked a meccseredményeket.
2013. febr. 7. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Lassan nekem is meg kéne nézni a Barátok Köztöt...

De hogy valami hasznosat mondjak a kérdezőnek:

[link]

[link]

Tényleg macerás a tartásuk, mert hideg vízi állatok és nyáron macerás a hűtésük. Mivel mérete a 30cm-t közelíti nagy alapterületű akvárium kell neki. Amit ugyanúgy be kell járatni, mint a halaknak, ugyanolyan rendszerességű vízcserével. (Ha lövésed sincs miről beszélek, olvasgasd az akvarista.hu ingyenes e-könyveit!) A kétéltűek alapból érzékenyek a vízminőségre a bőrük miatt az axolotlok ráadásul kívül hordják a kopoltyújukat. Ami még hirtelen eszembe jut, hogy nem nem szabad sódert és kavicsot használni aljzatnak, mert megeszik és bélelzáródást okozhat.

2013. febr. 7. 19:24
 6/8 anonim ***** válasza:

És társas lények.

Amúgy nem valami nagy durranás a tartásuk. Már 3 éve van 4 darab, és szerintem könnyebb tartani mint egykét díszhalat.

2013. febr. 8. 10:42
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem azért kérdeztem, hogy veszek.. :D

Csak közelebbi fotókat megnézni, hogy mégis milyen. :)

2013. febr. 8. 14:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. febr. 8. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!