Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit tegyek az akváriumomba?

Mit tegyek az akváriumomba?

Figyelt kérdés
Van egy 110 literes,falba beépített akváriumom.Eddig halak voltak benne,de áttettem őket egy másik akváriumba,amit könnyebben tisztán tudok tartani.Ez ugyanis olyan akvárium,hogy hátulról lehet tisztítani,de elég nehézkes,mert ott a lépcső lefelé a pincébe,így valóságos állványzat kell,hogy elérjem.Nem mi csináltuk,így vettük a házat,az akvárium már be volt építve.Majdnem négyzet alakú,a magassága picit nagyobb mint a hossza.Én legszívesebben megszüntetném,de a család nem akarja.Tegyek bele garnélát?Aranyhalat akartam,de arra pici.Mi a véleményetek?

2013. febr. 7. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
A garnéla jó ötlet. Akár paludáriumot is csinálhatnál belőle, ha úgyis magasabb.
2013. febr. 7. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy minden állathoz kell nyitogatni.

De csinálhatsz belőle olyan díszt, hogy pl telerakod száraz mohával, aztán belepakolsz valami hülyeséget. Mittudomén játékboltba veszel gumi békákat és lerakod a mohára.

Nekem van egy ilyen gumi békám, jól néz ki, ilyen kis zöld leveli béka :D

2013. febr. 7. 11:56
 3/6 _.-Akv-._ ***** válasza:
Vagy tehetsz bele szárazföldi csigákat is, azokkal nemnagyon kell foglalkozni :)
2013. febr. 7. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:

hogyha meg nem tudsz mohát szedni, akkor pl lehet kapni is ilyen trópusi mohát zacskóban

[link]

Ez ha kiszárad akkoris zöld. Tulajképp nem kell locsolni, de azt is csinálhatod, hogy locsolod, csak akkor könnyen bepenészedhet...

2013. febr. 7. 12:00
 5/6 anonim ***** válasza:

A tűzhasú gőtét elég heti egyszer etetni, de neki élő tubifex, vagy élő szúnyoglárva kell. Viszont vizet kell cserélni nála is, és ha az gondot okoz, akkor inkább ne vegyél.

Ha csak szárazföldi terráriumot csinálsz belőle, akkor siklót is lehet, de neki heti egyszer kell adni egy bébi egeret. Na ezért nem tartottam még olyat. Persze gondolom mást is eszik, de azt tudom, hogy nem mindennap. Lehet, hogy csak 3 naponta.

2013. febr. 7. 17:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,valószínűleg garnélák lesznek benne,a kígyóba nem egyezett bele a család.
2013. febr. 8. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!