Valami nagy gond lehet az akvariumomban?
Miért csökkentetted le a szűrő és a levegőztető járatási idejét?Sajnálom de erre csak azt tudom mondani hogy marhaság volt!A világítás menjen napi 8-10 órát!És miért is akarsz te algát?Az algák attól keletkeznek ha valami nem jó!
De ha a halakkal gond van akkor szerintem kicsi a szűrésed írd le milyen szűrőd van és írd le mi az-az 5 hal amid van!
Remélem ez a kérdés csak vicc... Ha nem:
"eszmeletlen sok hal szuletett" 54 literben maximum 10-15 hal tartható, ennyit bír el a biológia. Több hal, több méreganyag.
"levegozteto/szuro jaratasanak idejet mar teljesen lecsokkentettem" Nagyon okos vagy... Ezzel elpusztítottad a lebontó baktériumokat, amik a méreganyagok mennyiségén csökkentenek kicsit. Szerinted dísznek van a szűrő, vagy minek csökkentetted? Tehát elérted, hogy több méreganyag legyen és kevesebb lebontás, felgyorsítottad a halak kiírtását.
"vilagitas sem hasznalom" Akkor szerinted a növények hogy a francban fognak nőni, fotoszintetizálni? A méeganyagon nagyon jól elvan az alga, főleg, ha a növényeket is kiölöd mellőle.
"hasznaltam metilen keket idonkent" Jó, ez egy erős antibiotikum, már oly mindegy, hogy használtad-e, mert ígyis kiirtottad a lebontóbaktériumokat. Amúgy is csak ártottál volna vele.
"novenytapsozok" Remélem nem szobanövényeknek valóval, mert abban még több a méreganyag, pedig már így is felhalmoztál mindent, amit lehetett. Már az is mindegy lenne, ha sósavat locsolnál az akváriumba, vagy ciánt.
ARRA KÉRLEK, HOGY AZONNAL HAGYJ FEL AZ AKVARISZTIKÁVAL, EZ NEM A TE HOBBID. MÁSNAK AZT MONDANÁM, HOGY OLVASSON SOKAT, TANULJON EGY KICSIT, DE NEKED EGYÁLTALÁN NINCS KOMPETENCIÁD AZ EGÉSZHEZ, MÉG CSAK VÉLETLENÜL SEM ÉREZTÉL RÁ A LEGEGYÉRTELMŰBB DOLGOKRA SEM. HOGY MELLÉ OLVASNI SEM OLVASTÁL, MÁR CSAK A JÉGYHEGY CSÚCSA. NEM NEKED VALÓ EZ, NE HARAGUDJ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!