Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hol találok akvárium berendezé...

Hol találok akvárium berendezéséhez 5leteket a neten?

Figyelt kérdés
Interneten merre találhatok olyan oldalakat, amelyek ezzel a témával foglalkoznak, vmint sok képet esetleg már kialakított trópusi biotóp aksikról. Külföldi oldal is lehet. Szakkönyveim vannak, de szeretnék öteteket netről.
2009. szept. 4. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
2009. szept. 4. 16:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Konkrét berendezési dokumentációk is érdekelnének, ki hogyan csinálta...
2009. szept. 16. 20:24
 3/8 Neszivass ***** válasza:

Pont itt:

[link]

2009. szept. 17. 14:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Humor Haroldok kíméljenek. Kösz.
2009. szept. 17. 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett.Igaza van.Egy kicsit oda is gépelhetnél,egyszerübb lenne,nem nekünk.Neked.Amugy az akvarista.hu-n nagyon sok leírás van az akváriumaink részben fel van sorolva mi van az aksiban,meg tényleges,hosszu leírások is vannak.Nézd meg.Üdv Lucky
2009. szept. 17. 20:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem egészten értetted Lucky, mire gondoltam. Annyi eszem nekem is van, hogy a Google-ba pötyögjek, és hidd el, meg is tettem. Csupán gondoltam, hátha van még valakinek az evidens dolgokon túl is ötlete. Amúgy tényleg vicces volt, de nem megyek vele semmire. Az Akvarista.hu.t, a Nigro blogját, Levinent meg az összes többit már átlapoztam, sőt még ki tudja hányat. (mind nagyon jó oldalak egyébként) De nem találtam, vagy aig pölö szintemelésről ötleteket, vagy különböző talajok keveréséről. No mindegy, akkor abból főzök, amim van.
2009. szept. 17. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
a fórumokat nézd mindenre van külön,a talajra is többek közt.........
2009. szept. 17. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát szia,akkor viszont,én vagyok vak,vagy nem tudom,de nem láttam sehol ilyesmit.Annyi volt leírva,hogy ötleteket(gondoltam ez alatt,h mien szinü talajt használj,és mien növényeket,díszeket,vagy ilyesmi.Dehát akkor a válasz azthiszem ,ha jól emlékszek valami olyasmi keveréket írt SN-nekem hogy 1miliméteres talajt 2-3 mm-es talajjal kevered,de nem emlékszem pontosan sajnos,SN tud csak segíteni.Amugy meg,Jó a 2 mmes talaj is.Nekem az van és tökéletes.Lucky
2009. szept. 17. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!