Neptun: Liqui carbo folyékony co2 forrás mennyire megbízható, és hatásos?
hehe jó vicc :D még, hogy az ajánlott adag felé/háromnegyedét...inkább dupláját vagy 2,5-3szorosát ha ténylegesen gagyi a cucc :D
saját példám:
easycarboból 3 ml-t kellett adagolnom. most happycarbot vettem mert csak az volt a boltban, ebből 5ml-t kell adagolonom.
de az adag növelését leszámítva semmi bajom vele, mert a növényeim gyönyörűségesek ettől is :)
A neptun sok cucca gagyi, de a gyógyszereik például kifejezetten jók. Ez a lötty is lehet jó, csak még kevés az infó róla. Amennyire én tapasztaltam, a hatásosságával nincs gond. Amivel lehet, hogy nem biztos, hogy a jobb, korszerű vegyület van benne, ami biztonságosabb az érzékeny élőlényekre nézve.
Zsebev: gagyi sokféleképpen lehet egy dolog. Lehet, hogy a happy carbo híg, de ettől még a neptunnal nem biztos, hogy ez a baj. Ha történetesen nem híg, hanem a veszélyesebbik alapanyagból van, akkor az általad ajánlott tripla adag simán halálos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!