Milyen színű legyen az aljzat?
Figyelt kérdés
Vörös neon és panda páncélosharcsa lesznek nagyrészt az akváriumban. A neonnak sötét kellene, míg a pandának inkább világos, legalábbis ezt olvastam. Sötétból ami kapható az általában nagyobb szemű és talán éles is a felszíne (bazalt, lávakő). Pandának meg inkább egy világos 1-2mm-es kvarchomok jönne jól. Mit válasszak?2013. febr. 1. 21:07
1/13 Pendulum92 válasza:
Nehéz döntés, mert ami természetes anyag, és fekete, az éles(bazalt), ami ugye nem jó.Festett vackokat meg ne rakj az akváriumba.
Én tennék bele apró sódert(1-3mm), és sötétett hátteret, ami kiemeli a neon színét.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi, az lesz! ;)
2013. febr. 1. 21:13
4/13 anonim válasza:
5/13 YourDestiny válasza:
Hát igen, apró sóder jó, az szürkés. Vagy mondjuk válaszd az arany középutat, és vegyél valami ilyesmit:
Se nem világos, se nem sötét, se nem éles.
6/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk erre is azt írja, hogy nem éles, de nem írta ki, hogy hengerelt lenne.
Hm. Ráadásul kilóban van megadva, amiből aztán egyáltalán nem tudok majd számolni, hogy mennyi kéne.
Igazából egy jó fekete aljzat kéne, az tetszene...
2013. febr. 1. 22:06
7/13 Pendulum92 válasza:
Mekkora az akváriumod? Egy kb kilogramm értéket tudok mondani szerintem.
8/13 YourDestiny válasza:
Bazaltot ne vegyél, éles. Én amikor vettem, az volt a csomagolásra írva, hogy éles szemcséktől mentes, és öblítéskor szúrt, mint a fene.
9/13 YourDestiny válasza:
10/13 Platypus válasza:
Mit szólsz a sóder+nagy bazaltkövek kombinációjához? Van hol túrnia a harcsáknak és elég sötét az összhatás, hogy jó legyen a neonoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!