Melyik hal fiú, és meik hal lány?
Figyelt kérdés
Meg tudnátok nekem mondani, hogy a képek közül meik hal fiú, és meik lány, mert én a haveromtól megkérdeztem, és azt mondta, hogy a piros a lány, és a feketefarkú pedig fiu. De én észrevettem, hogy már fog (Fialni vagy ikrázni) mert nagyon nagy a hasa a feketefarkúnak. Akkor most az aranyszinü fiu, vagy a feketeafrkú a lány???
2013. jan. 31. 20:09
2/10 A kérdező kommentje:
Amelyiknek fekete a farka?
2013. jan. 31. 20:14
3/10 anonim válasza:
Felső képen nőstény, alatta hím.
4/10 A kérdező kommentje:
De most nemértem, az egyik azt mondja a hosszúfarku, a másik, meg azt, hogy a felső, pontosan?
Mondjátok meg úgy, hogy a feketefarkó az PL: him vagy nőstény.
2013. jan. 31. 20:16
6/10 anonim válasza:
A fekete farkú, amelyik az első képen van az a hím. A másik nőstény. Ez tuti!
7/10 A kérdező kommentje:
És ez 100% ?
Mert a feketefarkúnak már 4-5 napja olyan nagy a hasa, hogy szerintem az már fialni vagy ikrázni akar ...
2013. jan. 31. 20:27
8/10 Platypus válasza:
Próbáld meg lefotózni a saját halaid. Mert ennyi alapján lehet, hogy a te fekete farkú halad egy hasvízkóros xifó hím, de az sem elképzelhetetlen, hogy egy wagtail platti nőstény szülés előtt.
9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem az a platti az, de megpróbálom lefényképezni, telefonnal nemjó, mert nemsokminden látszik, de majd valamikor lefényképezem, és felteszem, vagy irok egy privát üzenetet.
2013. jan. 31. 21:14
10/10 YourDestiny válasza:
A fenti képek közül az első a hím.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!