Mi a véleményetek erről a nanoszettről?
Ezt a szettet néztem ki magamnak.
Egy csapat garnéla lenne csak benne, semmi más (tigris garnéla). Szerintetek megéri az árát?
A szűrő a leírás alapján Filpo sarokszűrő. Én nem találtam róla semmit. Tud valaki valamilyen infót erről?
Ha nem akarsz algásodni mint atom, akkor nagyon sok növény, és CO2 kell.
De amúgy jó minden, 13 literbe nehéz rossz szűrőt, még szivacsszűrő is elég.
Egy ilyennel jobban járnál: [link]
Hát igazság szerint egy ilyenem, mint amit linkeltél, már van, benne Red Cherryk, és 5 endler guppi hím.
Én úgy gondoltam, hogy a 30l-esem fölé jó lenne a lámpája, e fölé meg átraknám annak a 11W-osát.
A szűrőről tud valaki valamit?
Minél nagyobb egy akvárium annál kisebb watt/liter szám is elég egy növényes rendszerhez viszont minél kisebb annál nagyobb wattszám szükséges. Érdekes ez a dolog de tényleg működik. Nekem a 27 literes kockám tetején 25 watt világít mégis találok barnaalgát. De ha nem hiszel nekem akkor írd be ide az akváriumod adatait és kidobja mekkora fény kellene: [link]
Ez Takashi Amano által használt váltószámok alapján számítja ki a szükséges wattszámot.
Nekem a 10 liter felett van 13 Watt asszem, de raktam bele ricciát és egy gramm alga nem nő benne, mert ez nagyon gyorsan nő és leárnyékol mindent. Csak hülyén néz ki a víz tetején, főleg hogy már semmi hely nincs benne, csak egy nagy keszekuszaság. Dupla ennyi nőtt mióta fotóztam. [link]
Ki kéne szedni belőle a 3/4-edét, hogy legyen bent hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!