Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hol kapni ilyet és mi a neve?

Hol kapni ilyet és mi a neve?

Figyelt kérdés

Keresek akváriumba:

- füvet ( olyan mintha fű lenne! )

- zselét ( amiből dekorációt csinálhatok )

- színes apró levelű növénykék

- olyan moha ami gyorsan nő és szép színe van.

- olyan bonsai-t amit akváriumban lehet tartani ( oda lehet ültetni tehát ilyesmi: [link]

ha tudtok ilyet akk légyszi írjatoook!

2013. jan. 25. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

Zselét?!Pfúj.

Nincs vízi bonsai. Az csak sima faág, rákötözött mohával.

Színes növény. A zöld és a piros nem elég?

2013. jan. 25. 14:47
 2/7 A kérdező kommentje:
amennyiben nem tudsz normális választ adni: kössz a véleményedre nem vagyok kíváncsi csak arra hogy hol lehet venni. és NEM nem elég
2013. jan. 25. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát fűnek pl jó az Eleocharis Parvula. Sűrűn kell ültetni egymás mellé a csomókat, és idővel egybefüggő fűtakaró lesz belőle. [link]

Zseléből készült dekorációról őszintén szólva én még nem hallottam. Esetleg csináld hungarocellből, itt le van írva, mit hogy kell: [link]

Apró levelű növények: hát, ebből van jó pár. Az anubias nana-nak elég kicsia levele, meg a Bacopa monnierinek se nagy. Menj fel a diszhal.info-ra, ott sok növényfajtát találsz.

Moha, ami gyorsan nő: jávai moha. Úgy nő, hogy nem győzöd vágni. A riccia is nő, és egy kicsit világosabb zöld.

Bonsai: igaza van az első válaszolónak, ilyen nincs. Az, amire te gondolsz, általában egy gyökér, pl szőlőgyökér fejre állítva, és rákötözve valamilyen moha. PL a karácsony moha szép koronát alkot. De a már említett jávai moha is jó erre. Gondolom ilyesmire gondolsz: [link]

2013. jan. 25. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Mini bonsait én is csináltam már úgy, hogy egy fűzfaágra rákötöttem weeping mohát:

[link]

Meg ilyen lebegő szigetet is, vasfára kötöttem damillal a mohát:

[link]

[link]

Ez gyorsan nő, világos zöld és nagyon fényigényes, és ha meg túl sok fény éri, még be is algásodhat:

[link]

2013. jan. 25. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:

itt vannak mini előtéri növények

[link]

2013. jan. 25. 15:54
 6/7 kütyü ***** válasza:
Szia D.Zoé!remélem azt tudod,hogy amit szeretnél ahhoz komoly technika kell.Co2 beoldás,komoly világítás,minőségi tápozás.Ha ezek nincsenek felejtsd el ezeket a növényeket mert nemhogy gyep nem lesz belőle de meg sem maradnak.Ezek a növények komoly szűrést,világítást és rendszeres tápozást igényelnek ahogy említettem.Persze ha ezeket tudod produkálni akkor bármelyik növényes webáruházban találsz nagyo szép növényeket!
2013. jan. 26. 09:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Mivel komoly díszakváriumot szeretnék, természetesen tudom! nagyon köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!! :) zselé alatt ezt értem:

[link]

az a kék "vízszerű anyag "

2013. jan. 26. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!