Hol kapni ilyet és mi a neve?
Keresek akváriumba:
- füvet ( olyan mintha fű lenne! )
- zselét ( amiből dekorációt csinálhatok )
- színes apró levelű növénykék
- olyan moha ami gyorsan nő és szép színe van.
- olyan bonsai-t amit akváriumban lehet tartani ( oda lehet ültetni tehát ilyesmi: [link]
ha tudtok ilyet akk légyszi írjatoook!
Zselét?!Pfúj.
Nincs vízi bonsai. Az csak sima faág, rákötözött mohával.
Színes növény. A zöld és a piros nem elég?
Hát fűnek pl jó az Eleocharis Parvula. Sűrűn kell ültetni egymás mellé a csomókat, és idővel egybefüggő fűtakaró lesz belőle. [link]
Zseléből készült dekorációról őszintén szólva én még nem hallottam. Esetleg csináld hungarocellből, itt le van írva, mit hogy kell: [link]
Apró levelű növények: hát, ebből van jó pár. Az anubias nana-nak elég kicsia levele, meg a Bacopa monnierinek se nagy. Menj fel a diszhal.info-ra, ott sok növényfajtát találsz.
Moha, ami gyorsan nő: jávai moha. Úgy nő, hogy nem győzöd vágni. A riccia is nő, és egy kicsit világosabb zöld.
Bonsai: igaza van az első válaszolónak, ilyen nincs. Az, amire te gondolsz, általában egy gyökér, pl szőlőgyökér fejre állítva, és rákötözve valamilyen moha. PL a karácsony moha szép koronát alkot. De a már említett jávai moha is jó erre. Gondolom ilyesmire gondolsz: [link]
itt vannak mini előtéri növények
Mivel komoly díszakváriumot szeretnék, természetesen tudom! nagyon köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!! :) zselé alatt ezt értem:
az a kék "vízszerű anyag "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!