Hogyan lehet leszigetelni a power compact fénycsövek foglalatát?
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 19:40
2/9 anonim válasza:
Sziloplaszttal. Alaposan körbenyomod és kész.
3/9 A kérdező kommentje:
De az biztosan megvédi a párától?
2013. jan. 22. 19:49
4/9 anonim válasza:
...csak ha cserélni kell a csövet, a szilót nehezebb lebányászni, mint a szig.szalagot letekerni.
5/9 anonim válasza:
valaki megtudná mondani mi az a foglalat bocs hogy hűlye vagyok de érdekel :(
6/9 A kérdező kommentje:
Az amibe a villanykörtét is betekered.
Akkor szigetelő szalaggal is lehet páramentesíteni?
2013. jan. 22. 21:33
7/9 anonim válasza:
Ha tud szellőzni, a víz fölött 15 centi magasan már nem párásodik, tehát akkor nem nagyon kell rá semmi.
Használtam néhány izzót így, mindenfajta védelem nélkül.
De pl ezekbe a lámpákba van egy ilyen szilikon gumi henger ráhúzva a lámpa tövére
És én egyszer vettem külön egy ilyen izzót, ha jól emlékszem ennek a dobozába is be volt dobva egy olyan fehér karika.
Nem kizárt, hogy az aqua depóban lehet venni külön is olyan páramentesítő szilikon karikát kompaktizzókhoz, ami ezekben a gyári foglalatokban alapból benne van.
8/9 A kérdező kommentje:
És ha csak szilikonnal körbekenem?
2013. jan. 23. 06:48
9/9 anonim válasza:
Egy kültéri izzódnak a foglalata párásodik vagy medencevilágítás, vagy mire használsz ilyen világítást? Megfelelő szigetelt foglalat IP44 védettséggel pl jó megoldás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!