Bettám 2napja alig úszkál, növény mellett bújik el egy sarokban. Láttam, hogy lesi a kavicsokat az aljzaton. Most pár percre különvettem, figyeltem. Ez idő alatt kihányt egy kishalat (a guppym nemrég szült. Lehet, hogy ez a baj? Elrontotta a gyomrát?
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 19:37
11/23 anonim válasza:
Milyen szűrőd van? Mekkora lesz a következő akvárium?
12/23 A kérdező kommentje:
légpumpa és szivacsszűrő.50 litereset szeretnék.
2013. jan. 22. 20:14
13/23 anonim válasza:
A bettán kívül az összes halat el kéne ajándékozni.
Az akváriumban pedig rendbe tenni a szűrést.
(többször nem kérdezek rá milyen a szűrés, ha nem akarod elárulni akkor legyen a te gondod.)
Vagy áttelepíteni őket egy nagyobb akváriumba, megfelelő körülmények közé. (jó szűrés, növények, stb)
Ha az utóbbit választod, akkor viszont ezt holnap kell megcsinálnod.
14/23 anonim válasza:
Ja, látom. Hát így 100%, hogy mérgezés.
Csinálj egy részleges vízcserét.
Ha holnap nem tudod őket áttelepíteni, akkor passzold le őket valahova, ez így lassú biztos halálhoz vezet.
15/23 A kérdező kommentje:
hogy érted,hogy milyen szűrőm?leírtam:) köszönöm szépen a segítséget!meglesz!!
2013. jan. 22. 20:18
16/23 anonim válasza:
Igen, utána láttam, hogy írtad, csak akkor még én is írtam.
De utána azt is írtam, hogy látom..........
17/23 A kérdező kommentje:
ja,én meg azt nem láttam:D megvolt a részleges vízcsere.hogyan kerülhetem el a mérgezést a későbbiekben?
2013. jan. 22. 20:28
18/23 bamboochatheone válasza:
Normális méretű akvárium, megfelelő méretű szűrő, túltelepítés elkerülése, túletetés elleni védelem, heti vízcserék betartása szigorúan állott vízzel.
19/23 A kérdező kommentje:
még egy kérdés: az hogy lehet,hogy csak a bettának van baja?a többiek vidáman úszkálnak,a neonoknak is gyönyörű a fényük...
2013. jan. 22. 20:34
20/23 anonim válasza:
Mert gondolom a legnagyobb baja most a megfázás mert szerintem nincs üveg tető az aksidon....és egyébként neon 8db-tól lehet tartani és 70cm hosszú aksi felett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!