S. O. S.! Elkezdett ereszteni az akváriumom alja, mit csináljak?
Na gyors felhívtam az állatkereskedést , azt mondja nem jó otthon házilag sziloplasztozni,azzal nincs megolva hogy én az alját összekenekegetem ....
Holnap beviszem és ő szétszedi és összeragasztja pár ezerért .
Már el is vittük , nem bírtam ki . Nem szeretem húzni halasztani az ilyen dolgokat .
Lány létemre nagyon odavagyok a halaimért , büszke is vagyok magamra amiért szépen megtudtam oldani a halaim "átlakoltatását" . :) Mit mondjak nem volt egyszerű kiszedni belőlle mindent , növényket,homokot stb.
Csak most meg sajnálom őket mert sokkal kissebb akváriumban vannak a nagy vitorlásaim és a többiek . :(
Aggódom remélem kibírják ezt a 2 napot még . :(((
Szerintetek amint szerdán kész lesz az akvárium , azonnal beleköltöztessem őket ?
Megvan vödrökben a vízük amit most szívtam le .A szűrőt se takarítom el nekik .
Annyi hogy ami benne volt dísznek , azokat eltakarítom .De semmi mást .
Hová tűnt a "Fussatok, bolondok!" hozzászólásom? Szerintem tök vicces volt :D
Pont tegnap meséltem a kis unokaöcsémnek, hogy ha szétreped az akváriumom, akkor itt fogunk úszni a lakásban. Erre sikítva elrohant. Erről jutott eszembe, hogy fussatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!