Az igaz h. ha egy hal jó körülmények között, de kissebfajta akváriumban van tartva a mérete kisebb lesz, mint amilyenre átlegosan megnő?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 09:20
1/6 anonim válasza:
Szerintem valamilyen szinten igaz.A teknőseimnek sincs elég helye sztem,és ugyan ilyen koru,bazinagy aksiba tartott ugyanilyen teknősök már vagy 2xakkorák.De sajnos nem tudok nagyobb akváriumot biztosítani...Szoval a halaknál is valamilyen szinten így lehet.
2/6 A kérdező kommentje:
Nahát én is szerettem volna tekit tartani,de én is kissé helyszűkéében vagyok ezért nem mertem.Kb mennyi helyed van nekik?és ettől nem pusztulnak el hamarabb?
2009. aug. 31. 09:27
3/6 anonim válasza:
Hát,sajnos nem tudom hogy elpusztulnak e hamarabb,de immáron 12éve vannak meg...De az utobbi évbe értem meg a feladatra hogy jobbn tartsam őket,szoval az elöbbi halálukat ha lesz iylen akkor az egyoldalu táplálás is fogja okozni.(vörüsfülü ékszerteknősröl beszélünk) egyoldalu alatt pedig azt a kocka kaját értem néha almával és nagyon néha hallal kiegészitve.Mostmár rendszeresen mást esznek,és tartózkodok a kockáktól:).Az akvárium pedig:
lemérem
:50*28*35(a magassága 35,és a víz cmagassága:10cm,és kb a negyede száraz rész.)de ha kell még info,akkor ird ide a kérdésed alá,visszanézek naponta többször.Üdv!
4/6 anonim válasza:
Jah,amugy kiszámolva ez majdnem 50 liter.(49liter)De ez az akvárium nagyon régi,és inkább magas,int széles(nagyon régen ebben még aranyhalak voltak.Mostmár persze szolnék a szüleimnek ha aranyhalat akarnak beletenni mert nem épp ekora aksi kell eki:) de akkoriban még megfelelt:).
5/6 anonim válasza:
minel nagyobb ay akvarium,annal nagyobbra nonek a halak,ihaz. Nagyobb helyen jobban tudnak mozogni es jobban tudnak fejlodni foleg ha jo kajat kapnak,az is szamit.persze a nagyobb fajta halakrol beszelunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!