1800 literbe melyik a legnagyobb hal amit tarthatok?
Figyelt kérdés
3-4 darabot szeretnék tartani!2013. jan. 20. 12:12
3/18 anonim válasza:
Miért nem jó neked a nagyon sok kicsi hal?
4/18 anonim válasza:
Normális embernek először vágyai vannak, hogy mit szeretne tartani, aztán szerzi be hozzá a dolgokat(pl. akvárium)!
5/18 anonim válasza:
első! én ilyet tartok 80 literes aksiba :O nem tudtam mi az :( most mitcsináljak vele ? amúgy a kérdezőnek én egy búvárt tartanék benne egy búvár csajt ! :D
6/18 anonim válasza:
ja egy sellő lányt tarthatsz benne xD
8/18 anonim válasza:
Vagy arrowanakat. Állítólag egy - másfél méteresre meg tudnak nőni
http://www.youtube.com/watch?v=OcKpBaj6k7U
A legnagyobb amit boltban láttam az csak 50 centis volt, de már az is durván nézett ki szerintem
9/18 A kérdező kommentje:
évek óta megvan nekem ez az aksi szettel mindennel, kb 1 éve üres az előtt meg 2-3 évig nano halak voltak benne vagy 200db és mind a kétszáz meghalt kb. 1 hét alatt :) szóval sok hal sok gond kevés hal kevés gond szerintem! plusz nekem most ez tetszene!
2013. jan. 20. 13:43
10/18 Darkkingdom válasza:
Nem igazán értek egyet ezzel a sok hal sok gond kevés hal kevés gond felállással!
Ha az első komolyan linkelte a dolgot akkor először olvassa el hogy mit írnak róla!
Ha ez az egész igaz akkor ezek jók!
Ha meg kamu akkor meg tök mindegy!Egy képet azért szívesen látnék még ha üres is egy ekkora akváriumról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!