A szűrőt ki kell kapcsolni éjszakára?
Az egyik legalapvetőbb dolog, a szűrőt tilos kikapcsolni, nonstop mennie kell.
Egy jó szűrőnek nincs hangja.
A linkekből az első jó aljzatnak, szűrőközegnek nem.
A fa jó. (eleinte színezni fog)
7 W kevés, kb minimum a duplája kéne.
TILOS! A baktériumflórának állandó áramlás kell, ha kikapcsolod, reggelre minden olyan hasznos mikroszkopikus élőlény elpusztul a szűrőben, ami a vized 'méregtelenítésén' dolgozik, majd azok újrakialakulásához hetek kellenek. Ha a szűrőnek hangja van, akkor ott a minőséggel van baj. Egy jó szűrő hangtalan.
Vagy esetleg ott a gond, hogy buborékokat juttatsz a vízbe? Ha igen, az felesleges...
Elég gyanús, nem csoda, hogy hangos.
Amúgy én is szeretem a ropi naplóját. :D
nem tudom, hogy hangos-e, de gyanítom... ez 200l/h-s de lenne egy 320l/l-s ha esetleg ez nem jó. utolsó! nem tudtam hirtelen miért mondod.. :D én is szeretem...
am 4 gömbmoha és egy jávai lesz benne. + még egy mű szerintem.
tudnátok linkelni olyan szűrőt, ami olcsó (viszonylag) és nem túl nagy teljesítményű? szóval ami jó ehhez az aksihoz.. :)
A 2. képen lehet igazából látni, mennyire pici ez a szűrő.
Szinte elvész az akváriumban, és akkor mekkora lehet benne a szivacs, mint egy doboz gyufa? Kb.
Ami z akvárium lelke, az az egész működésének az alapja, (csak mert a kérdésből ítélve ezzel nem igazán voltál tisztában) szóval ne várj tőle sokat.
Őszintén szólva egy 1 dl-nyi szűrőtérfogatra alapozni egy akváriumot elég nagy vakmerőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!