Akvárium népesítési kérdés?
Készülőben van egy 72 literes akvárium, de még gondolkozok milyen fajjal népesítsem be.
A kérdésem az az, hogy 72 literben hány endler guppi fér el egészségesen? (egyedüli faj lenne)
Ajánlom, hogy ezt az oldalt olvasgasd, itt van egy csomó hal faj és sok mindent megtudhatsz róla.
Én ha csak ez lesz 10-12 db-ot ajánlok arra vigyázz, hogy nagyon elfognak szaporodni
Egy pár kérdéssel lejjebb Guppis kérdésre válaszoltál pont hogy X literhez Y guppi fér!
Most meg felteszel egy ugyan ilyen kérdést?
Most akkor nem értem!Minek válaszolsz egy kérdésre ha nem tudod ha meg tudod és utánna olvastál minek teszed fel akérdést?
Nagyjából, 36 literben betudtam lőni a népességet. Engem az érdekelt, hogy 72 literben mennyi tartható max, úgy, hogy csak egyedüli faj az akváriumban(mivel a másik kérdésben társítás is volt).Mivel elég kicsi halak, inkább biztosra akartam menni a számot illetően, és kérdeztem meg inkább.
Bár mindenki inkább megkérdezne mindent pontosan, minthogy megvegye a halait alapos átgondolás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!