Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ezt hogyan csináljam?

Ezt hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Sokakváriumos képen láttam ár, hogy úgy megcsinálták mintha egy fa lenne ott??? ezt úgy csinálják, hogy egy fadarabra ráhúznak egy gömb mohát? Ha igen akkor milyen ágat tehetek bele? A másik kérdésem pedig az, hogyan akvárium falára hogyan tehetnék mohát???

#vizinvény
2013. jan. 19. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Szedsz fűzfaágat, vagy veszel vasfát, vagy mangrove gyökeret és ezekre rá tudsz kötözni bármilyen mohát damillal. Üvegfalra mohát rakni nem lehet, hacsaknem rávarrhatod tűvel és damillal egy szúnyoghálóra, és azt fentről belógatod.
2013. jan. 19. 19:43
 2/7 anonim válasza:

[link]

ha ezt elolvasod, akkor választ kapsz a kérdésed második részére.

2013. jan. 19. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy hungarocell háttérre, vagy egy műanyag rácsra ugyanúgy rávarrhatod.
2013. jan. 19. 19:46
 4/7 A kérdező kommentje:
értem köszönöm
2013. jan. 19. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Vicces egyébként, nekem a karácsonymohám megtapadt a szűrőm tetején. Egy pici mohát odasodort az áramlás, és megragadt. Szűrőtakarításnál meg voltam lepődve mennyire hozzátapadt. Csinálok róla képet, és megmutatom. Egyébként is akartam fotózni, mert nem tudok beazonosítani egy csiggát.
2013. jan. 19. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

A képen egy Eiheim 2012 teteje látható, és a rajta elterülő moha. és a moha "ragaszkodik" a szűrőhöz. Hogy hogyan ne kérdezzétek, de baromi nehéz letépni.

2013. jan. 19. 22:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó és szép :-)
2013. jan. 20. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!