Szerintetek is jól nézni ki ez az akvárium ezekkel a méretekkel? Magasság:70cm szélesség:40cm hossz:110cm?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejönnek a magasabb akváriumok, amikor egy asztalra rátéve a szemed magasságában úszkálnak a halak :) Sügéres akváriumot szeretnék. Valószínűleg készíttetni kell majd.2013. jan. 17. 20:29
11/15 anonim válasza:
Tudom nem gyökeresség, hiszen a műnövénynek sosem lesz gyökere. Levágni pedig a hátulját..... többe kerül majd mint vennie gy újat. Fiúk mennyi is most egy növény a boltban?
12/15 anonim válasza:
Ja izé nem levágod hanem televágod. :D Faca
13/15 anonim válasza:
Ja izé majd elfelejtettem. A gratulációhoz meg csak annyit, hogy még nincs guminőm, addig nem kell szégyenkeznem.
14/15 anonim válasza:
Aljzatot csak abban az esetben nem kell porszívózni, ha bika erős a szűrés.
Az még, hogy a tetején nem látsz koszt, nem azt jelenti, hogyha felkavarod egy kicsit az alját akkor nem robban ki belőle az ürülék.
A házmesterhalra csak annyit, hogy ő is ürít, minden élőlénynek van kimenete. A természet egy akváriumban ezt nem tudja elintézni, egyre nő az ammónia és nitrátszint.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem vágom, hogy most ezt a guminős dolgot miért írtad le nekem, de biztosan rettentően sok értelme lehet és biztosan hasznos is. De abban biztos vagyok, hogy még én is többet értek az akvarisztikához, mint te. Murr neked pedig köszönöm az értelmes válaszokat :) Egy olyan porszívó szerű cucc mennyibe fájna?
2013. jan. 19. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!