Ez milyen növény az alján? (link)
nekem volt parvulám.
Co2 nélkül, easylife profito és carbo valamint 0,5W/L fény alatt nőtt, mint a gomba. viszont a gyökerei annyira magasan voltak, hogy ahogy elúszott fölötte az egyik sziámi algázóm, máris kirepül szegény. és így szépen lassan a belső szűrőmben végezték...szóval végül fogtam és kidobtam mindet, mert csak gond volt vele :)
pedig már szép gyepszerűen benőtte, egyedül hosszra volt még rövid, mert olyan fél centisek voltak a friss hajtásai...
Ha szabad tanácsolnom valamit. (igaz, nem a növénnyel kapcsolatban, azt már leírták előttem)
Ha ilyen akváriumot akarsz, innen rendeld: [link]
6000ft-ot spórolsz, és még ingyen ki is szállítják.
Ja, és 11W van felette, nem 9. Elviekben elég lehet microsorium-nak, és cryptocoryne-nak is. Nekem 1 éve ezek vannak egy pont ilyen szettben, táp nélkül, és bőven elvannak, szépek, semmi bajuk. Mellettük még jávai moha van.
Ha pedig gyepet akarsz, próbálkozz meg a riccia-val, bár az kérdéses, hogy megmarad-e. Így tudsz belőle gyepet csinálni: [link]
Én ezt mostanában tervezem megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!