Olyan világitás szeretnék az akváriumba ami hagyományos foglalatú?
Figyelt kérdés
olyan kellene ami kiemeli a növények illetve a halak szinét
tud valaki ilyen oldalt ahol lehet rendelni ilyet ?
2013. jan. 9. 20:07
3/15 A kérdező kommentje:
ijesit láttam csak volt benne piros szin is a fehér mellet
az menyire jó?
2013. jan. 9. 20:28
5/15 anonim válasza:
Szerintem fölösleges a piros.
Vettem már én is aqua depóban égőt, lámpával együtt, de
csak ilyet 6500K fehéret
Ez jó nagyon növényekhez, de a tungsram 23Wattos is ugyanolyan, csak a tungsramoban olcsóbb.
Lehet hogy a rózsaszín kiemeli a piros halaid színét, de mást nem.
6/15 A kérdező kommentje:
50 literes aksim van szerinted 26w elég lesz bele ?
2013. jan. 9. 21:29
7/15 YourDestiny válasza:
Hát kérem a daylight alatt inkább természetes színűek lesznek, gyakran fakulnak a halak és tereptárgyak, minthogy kiemelje őket. A növények akkor szépek, ha egy fénycsőben sok a zöld, mert azt ugye visszaverik. Igen, a daylight pont jó. Viszont a halak meg leginkább akkor szépek, ha a fénycsőben kevés a zöld, tehát a daylight pont nem jó. Hogy mindkettőt elérd, ahhoz két fénycső kéne.
8/15 bamboochatheone válasza:
OFF: a halak milyen szín alatt a legszebbek?
9/15 YourDestiny válasza:
A hal színétől függ ;) Kék a kék alatt, a legtöbb meg általában az ilyen Aquastar, Aquarelle félék alatt, ahol a kék mellett van némi piros is, de a zöld aránytalanul kevés.
10/15 anonim válasza:
A halaknak is a semleges 6500 K-es a legjobb.
Attól, hogy pirossal megvilágítunk egy halat, az nem lesz pirosabb.
A halak színét a minőségi étrend, és a stresszmentes környezet emeli ki. Ebben nem lehet csalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!