Káros-e a halaknak és a növényeknek a vasfától barna víz?
Figyelt kérdés
gondolom a halak természetes élőhelyén sem kristálytiszta a víz ott is vannak gyökerek a vízben csak hogy mennyire lehet sötét ez a víz? illetve milyen módszerrel lehet ezt a kioldódást csökkenteni, és még annyit hogy ezen a problémán mennyit segít majd a szűrő? válaszokat előre is köszi2013. jan. 9. 13:03
11/13 YourDestiny válasza:
Az aktív szén nem lesz jó...
12/13 anonim válasza:
Aktívszenet betegségek után szokták alkalmazni, szín kiszűrésére nem jó.
Esetleg perlonvattával próbálkozhatsz. Rakj a szűrődbe a szivacs helyére perlonvattát, az talán szed ki színt. Persze ezt csak akkor csináld, ha nincs még benn hal, csak a fa és max a növények.
13/13 anonim válasza:
jó én is csak vhol olvastam :) nekem nincs vasfám ... vagyis van csak nem raktam be ... szóval pontosan nem tudom mi jó a szín ellen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!