Ti tennétek garnélák mellé nanohalat 30l-es akváriumba?
Van egy ilyen akváriumom: [link]
Eddig úgy voltam vele, hogy csak garnélák lesznek benne, de most elgondolkodtam egy csapat nanohalon (5-8 db). Fontos megjegyeznem, hogy még nagyon kezdeti stádiumban vagyok, jövő héten szerzem be a növényeket az indításhoz, így a kérdés még nem is annyira aktuális. Így lesz idő jól átgondolnom.
Mit szóltok hozzá? Érdemes velük próbálkozni, vagy maradjak csak a garnélák mellett?
Én ekkorába semmiképp nem ajánlok.
De járasd fél évig csak garnélákkal, és ha minden rendben megy, akkor gondolkozz el rajta.
Én is gondoltam rá, hogy megnézni, hogy működik csak így, és utána átgondolni még egyszer.
Egyébként 30l-be mennyi az ideális garnéla létszám? Azt tudom, hogy 10db körülivel kell kezdeni, mert abban nagy valószínűséggel van hím és nőstény is. De mennyi a max?
És még valami: csigát tehetek melléjük, ugye? Milyet ajánlotok, ami nem túl szapora?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!