Csejani kérdése:
Melyik szűrő legyen inkább egy 140 literes aksihoz?
2013. jan. 3. 13:54
2/6 bamboochatheone válasza:
Ha nem lesz belső akkor a CF1000 de ha lesz belső akkor a 3337. Mindkettőben szükséges a szűrőanyag cseréje valami jobbra.
4/6 anonim válasza:
Szerintem még egy kicsit csapj hozzá, és ez lesz a tökéletes! Az Eheim az akvarisztika Ferrarija :) Arról nem is beszélve, hogy az Atman szűrők gyári töltete erősen cserére szorul, az Eheimben viszont már benne vannak a legjobb szűrőanyagok!
Ha regisztrálsz a Greenaqua honlapján, akkor kapsz pontokat, amiket le lehet vásárolni + ezt már ingyen kiszállítják ;)
Ja, és nem vagyok Eheim ügynök, nekem Tetratec szűrőm van. De csak azért, mert későn jöttem rá, hogy Eheimet kellett volna venni :)
5/6 anonim válasza:
A link lemaradt, tehát ez:
6/6 bamboochatheone válasza:
Már nem azért... De ez az Eheim csak 3,5 liter szűrőanyag befogadására képes viszont az Atman 3337 kerek 5 litert foglal magába. Ez a másfél liter plusz bio szűrőanyag rengeteg hasznos felületet képez, ami ekkora méretben kiemelkedő szempont. Pluszpont az Atman mellé az 1000 liter/óra teljesítmény amit beállás után olyan 400 liter/órán tart ami egy szépen berendezett akváriumnál legalább 3,5szeres vízátforgatás. Továbbá filléres alkatrészei vannak ami az Eheim szűrőiről szintén nem mondhatsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!