Milyen növényt? És mennyit?
160l aksi, 2000l/h szűréssel, 78w világítással,
Szép növényesre szeretném!Olyan Dzsungelosra!
Hátul valami hosszúra gondoltam jó sokra középen valami alacsonyabbra és áttekinthetőbbre elől pedig gömb mohára?
Milyen növények kénének nekem és mennyi kéne belőlük? Keret :10000-15000Ft de inkább kevesebb mint 15 :DD Előre is köszi!
nekem a kedvencem az álhortenziám és az érdes tócsagazom :) ezek is szépen mutatnának nálad. és szép dzsungel feelinget adnak szerintem.
esetleg valisneria, fodros levelű vízikehely vagy a Heteranthera Zosterifolia is szépen mutatnak. előbbi hátul középtájt, a vízikehely szerintem hátul a sarkokban vagy középen oldalt mutat a legjobban. nálam a zoster szép kis bokros lett már a jobb közép részen :)
nálam is ezek vannak és három gömböcmoha szerűség, ami nem gömböc de az lenne ha nem lapultak volna ki havernál :) és mutatós, meg olyan dzsungel feelinges az egész :)
Üdv! Az igazán szép és eleven növényekhez szükséged lesz majd CO2 beoldásra és egy jó növénytalajt sem spórolnék ki.
Én kevesebb növénnyel kezdtem neki, de JBL Aquabasis Plus-szal alapoztam az aljzat alá. A fodroslevelű vízikehely pl. 2 tő 4 levéllel 'indult' ma már 18 levélből áll (3 hónap) és a crypto is szépen terebélyesedik. De ajánlják még a Sera Floredepot-ot, bolt válogatja, hogy hol melyik az olcsóbb.
Remélem segíthettem, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!