A garnélák megeszik a kicsinyüket? Most vettem 6 darabot, kb mikor fognak szaporodni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 16:45
11/17 A kérdező kommentje:
Az mit jelent, hogy karantérozni szokták az újakat
2012. dec. 31. 19:51
12/17 anonim válasza:
A karantént akkor szokták használni, ha a meglévő halak mellé újakat teszünk az akváriumba. Ez általában egy másik, kisebb akvárium szokott lenni, amit csak erre a célra, esetleg még ezen kívül szaporító akváriumnak használnak.
Azért van erre szükség, mert ha még akvarisztikai boltból is jönnek a halak, akkor is megeshet, hogy magukkal hordoznak kórokozókat, és fertőzéseket. Ezért célszerű egy-két hét karantént tartani, míg bekerülnek a végleges helyükre. Ha van valami gond, az ennyi idő alatt úgyis kiderül.
Egyébként a növényeket is szokták ilyen okból karanténozni.
13/17 A kérdező kommentje:
És milyen zöldséget/ gyümölcsöt adhatok nekik és hogyan?
2013. jan. 1. 13:50
14/17 anonim válasza:
15/17 A kérdező kommentje:
olvastam ott egy csomót szinte mindent elolvastam, de nem nagyon találtam olyat ,hogy milyen zöldséget adhatok neki saláta és a spenót meg a tölgyfalevelet tudom,hogy forrázva adhatom nekik
2013. jan. 1. 15:23
16/17 anonim válasza:
Adhatsz nekik sóskát, spenótot, répát, pritaminpaprikát, kígyóuborkát, salátát, kukoricát. A lényeg, hogy vegyszermentes legyen a kaja, és előtte le kell forrázni, ahogy írtad.
17/17 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm
2013. jan. 1. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!