Ez a neonhal terhes vagy beteg? (link-kép)
2012. dec. 29. 15:21
1/9 anonim válasza:
nem értek hozzá annyira, de régen voltak halaim...szerintem terhes
3/9 anonim válasza:
A terhességet 100%-osan kizárhatjuk.
Ha betegség, akkor hasvízkór.
De szerintem ikrás.
4/9 anonim válasza:
Nem lehet terhes mert a neonhal nem elevenszülő.
5/9 anonim válasza:
...és mivel nem terhes, így szülni is 100%, hogy nem fog.
6/9 anonim válasza:
Szerintem ebből kis neonhalak lesznek. :D Vagyis előtte ikrák. :)
7/9 anonim válasza:
Hatalmas tévedés, ez nagyon súlyos bélgyulladás vagy hasvízkór, sem ikrák, sem kishalak nem lesznek. A neonhal nem szaporodik csapvízben. A képen látható példány pedig már menthetetlen.
Nem is csoda, nem látok egy darab élő növényt sem az akváriumban, sem hátteret, ez ezeknek a halaknak borzasztó környezet. Gondolom az etetés is hasonló minőségű. Valahogy így néz ki egy egészséges akvárium:
8/9 anonim válasza:
A középső halat ki is veheted, mert nemsoká kidurran a hasa, 1-2 nap mulva max. Egyébként sera bactopur direct-tel lehet kezelni, de az az egy már nem fogja túlélni a kezelést.
9/9 Platypus válasza:
Ha ikrás lenne, a hasa egyenletesen lenne megdagadva. Ennek a szerencsétlennek inkább elöl-alul domborodik a hasa, miközben a petefészek nagy része hátul van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!