Az hogy lehet, hogy a hím bettám 4 évig élt egy 5 literes akváriumban?
Mert szerencsétlen élni akart.Te is túlélnél egy börtöncellában, a szarodban mászkálva, de nem örülnél neki.
Amúgy FAKE
HA nem szo*atsz, és tényleg állatkínzó vagy akkor grat.
Én 75 literben tartok bettát egyedül.Jó élete volt, mondhatom. Rád se bíznék gyereket....
Érdekes amúgy ez. Külföldön ha megkérdezel egy hozzáértő szakit. Az 5-10 litert javasol minimum nekik. Itthon meg 30 liter a minimum.
Szerintem a betta az amit lehet 10 literben tartani. Ahhoz hogy jól is érezze magát, érteni kell az akvarisztikához.
Elél 5 literben is akár 3 évig, de nem mindegy hogy egy profinál vagy egy laikusnál.
Láttam már profinál, és kezdőnél tartva. Profinál vidámnak nézett ki, össze vissza úszkált. A kezdőnél pedig egy helyben lebegett, betegnek nézett ki.
Thaiföldön a tenyésztők meg nem is részletezem hogyan tartják őket, elég youtubon rákeresni és megnézni.
Nem fog meghalni, ha cseréled a vizét, és eteted. Mivel labirint kopoltyús, így ő a vízfelszínen jut oxigénhez, tehát nem kell levegőztető.
De szerintem próbáld ki, ülj be egy 5 négyzetméteres szobába 4 évre. Érezni fogod a különbséget, amikor kijössz.
Én a halaimat nem azért tartom, hogy "életben maradjanak" hanem hogy normális életük legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!